keskiviikko 15. huhtikuuta 2020

Vegaaninen pasta - kaikki max 30 min

Vegaaninen pasta on arjen paras ruoka. Herkullinen ja nopea vegepasta pelastaa, kun arjen ruokapaniikki yllättää, kiire painaa päälle tai nälkäkiukku vaanii uhkaavana.

Tässä kuusi nopeaa ja hyväksi havaittua vegaanista pastaohjetta, ole hyvä!

Lue myös: 7 x nopea arkiruoka

vegaaninen pasta


Vegaaninen pollo limonello


Koukuttavan hyvä vegaaninen pasta on legendaarisen Ysibaarin kermainen pollo limonello, jonka vegeversio onnistuu yllättävän helposti. Nopea ja huikean hyvä pastaruoka pelastaa kiireisen arjen ja ilahduttaa myös viikonloppuaterialla. Ruoan juju piilee inkiväärin, kurkuman ja sitruunan maustamassa kermaisessa kastikkeessa.

Poimi vegaanisen pollo limonellon ohje tästä.

vegaaninen tofupasta

Broccolini-tofupasta maapähkinävoikastikkeella


Jätä kerma ja tomaattipohjaiset kastikkeet tauolle ja pyöräytä vegaaninen pasta vaihteeksi maapähkinävoista. Kyllä vain! Jos maapähkinävoi kuuluu sinunkin lemppareihisi, koukutut takuulla myös tähän ruokaan. Tämän kasvispastan joukkoon päätyi myös broccolinia eli ohutvartista parsakaalia sekä pannulla rapeaksi paistettua tofua.

Poimi tofu-broccolinipastan ohje tästä.

vegaaninen pastaKermainen seitanmakkarapasta


Kermaisessa makkarapastassa ilahduttaa monikin asia. Se on maukas vegeherkku, joka taltuttaa saletisti kovimmankin nälän. Kermainen kastike saa ytyä chilistä ja se valmistuu pastan kiehuessa.

Poimi kermaisen seitanmakkarapastan ohje tästä.

vegaaninen pasta

Korianteripestopasta


Korianteripestossa on aasialainen vivahde. Vihreä yrttikastike valmistuu hetkessä vain kourallisesta raaka-aineita. Tämä vegaaninen pasta vie kielen!

Poimi korianteripestopastan ohje tästä.


vegaaninen pasta

Muhammarapasta beanit-suikaleilla


Muhammarapasta kuuluu niihin arjen lemppariruokiin, jotka valmistuvat vaivaisessa vartissa. Kastike surahtaa monitoimikoneessa suit sait valmiiksi paahdetuista tölkkipaprikoista, maapähkinävoista sekä tujauksesta harissatahnaa. Pannulla rapeaksi paistetut beanit-suikaleet tuovat annokseen proteiinia ja rapeaa suutuntumaa.

Poimi Muhammarapastan ohje tästä.

vegaaninen pastaVegaaninen pasta carbonara


Vegaaninen pasta carbonara kuulostaa äkkiseltään lähes absurdilta. Perinteisesti klassikkopasta sisältää pekonia, kananmunia, kermaa sekä ronskisti parmesaanijuustoa. Vegaanisessa versiossa ei luonnollisesti ole mitään edellä mainituista, mutta silti maussa on tuttua savuisuuta ja herkullista umamisuutta.

Poimi vegaanisen pasta carbonaran ohje tästä.

vegaaninen pasta

Kermainen Beanit-pasta


Kermainen Beanit-pasta on nerokas arkiruoka. Se valmistuu tuiki tavallisista tykötarpeista, joita keittiön kaapeissa on liki aina tarjolla. Kastikkeen pohja on sama kaurakerman, tomaattipyreen ja mausteiden seos, jota käytän nykyään paljon - mitä sitä toimivaa pyörää kojaamaan. Kermainen beanit-pasta sopii vegaaniseen ruokavalioon, kun kruunaat annoksen parmesaanijuuston sijaan vegeparmesaanilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...